Blog

Tényleg jó a DXN és a ganodermás kávé?

Amikor én elkezdtem a DXN termékeit forgalmazni, természetesen én is olvastam a tapasztalatokat és a véleményeket a DXN cégről és kávéról.
A sok negatív vélemény és komment viszont sokszor sajnos olyan emberektől származik, akik sohasem próbálták a DXN termékeit, így tulajdonképpen nem is formálhatnak jogot a kritikához.


A továbbiakban a saját tapasztalataimról írok nektek, amelyek teljesen függetlenek a munkámtól:

-A DXN egy étrendkiegészítőket, italokat és kozmetikai szereket foglalkozó cég, amely a termékeit Malajziában gyártja, a termékeit pedig MLM rendszerben értékesíti. (az MLM-ről a későbbiekben szintén írok majd egy posztot). Alapvetően a maláj és koreai cégek sajátossága, hogy a termékeiket állatkísérletek nélkül tesztelik, természetes úton állítják elő és/vagy tartósítószermentesek, vagy csak természetes adalékokat tartalmaznak. 

-a kávé az, amit az emberek többsége a mindennap folyamán soha nem felejt el meginni-viszont sokan nem gondolnak bele abba, hogy valójában mit is isznak. A boltban kapható instant kávéporok általában rengeteg színezéket, cukrot és ipari tejport tartalmaznak, és az összetevők eredete sincsen igazolva. 
Bár én csak nagyon ritkán iszom kávét-de a DXN ganodermás kávéi alapvetően jók-bár különböző ízesítésű termékeket forgalmaz a cég, a különbséget inkább a minőségben lehet érezni-ugyanis a ganodermás kávé nem savasít, nem emeli a vérnyomást és nem okoz fejfájást sem. A termékeket tekintve viszont ezek kevesebb százalékban tartalmaznak ganodermát.

A tavalyi év nagy kedvence, a Maca  Vita Café: ginzenget, maca port és ganodermát is tartalmaz, a legkülönlegesebb aromájú DXN-es kávé. 

A ganoderma tényleg jó vagy csak egy reklámfogás az egész?

A termékek pozitív hatásait klinikailag japán kutatóknak sikerült igazolni, közöttük legfontosabbak:
-mindenkinél hozzájárult az optimális vérnyomás beállításához
-sok esetben megszüntette a fejfájást és növelte a koncentráció képességet
-mosolygós búcsút vettünk a refluxtól
-erősen méregtelenítő hatású és oroszlánsörény gombával kombinálva megszünteti az ödémát

-daganatos betegeknél a daganat csökkent

-a nap folyamán fittebbnek, könnyedebbnek éreztük magunkat

Ez egy jogos kérdés, ugyanis a mai világban rengeteg cég létezik milliónyi termékkel, az emberek pedig hirdetést hirdetés hátán látva szóhoz sem tudnak jutni, nemhogy döntsenek a termék megvásárlásával kapcsolatban.
Én mindigis szerettem a saját tapasztalataim alapján megítélni a dolgokat, na de ki az, aki megvesz és kipróbál mindent? Ilyen ember egyszerűen nincs.

Éppen ezért fontos a körültekintés, bármit vásárolunk, de a döntéseinket mindig saját magunknak kell meghoznunk. Abból indultam ki, hogy az emberek sosem vesznek meg rendszeresen valami olyasmit, amivel elégedetlenek, vagy egyszerűen semmilyen szempontból nem válik be.
Nagyon sokan soha semmit nem próbálnak ki, vagy semmit nem próbálnak meg, mégis azonnal írják a negatív kritikákat, szinte alaptalanul.
A továbbiakban a Ganoderma, vagyis pecsétviaszgomba hatásairól szeretnék beszélni, ami saját és fogyasztóim tapasztalatán alapul.


Nagyon fontos az, hogy egy-két kapszulától soha sem lehet meggyógyulni, vagy azonnali változást tapasztalni, viszont a pozitív tüneteket már pár hét alatt lehetett tapasztalni. 

A Ganoderma és a spirulina hatásairól Dr Lim, a DXN elnöke beszél az alábbi videóban:

A rák avagy az emberek legfőbb félelme

Emlékszem, 7 éves koromban hallottam ezt a szót, hogy rák. Akkor még el sem tudtam képzelni, hogy mi ez, de körülöttem minden felnőtt rettegve magyarázta a félelmetes betegség létezését.

Valóban olyan szörnyű ez?A rákos, daganatos megbetegedések világszerte sok millió ember halálát okozzák minden évben, és még mindig a vezető halálokok közé tartozik.
Az orvosok máig nem ismerik a kialakulásának pontos biológiai hátterét és a kezelések következményeit.

Nem lesz csoda tabletta

Bár azok az emberek, akiket rákos megbetegedéssel diagnosztizálnak, rögtön elkeseredve rohannak az onkológushoz, kemoterápiás és sugárkezelésekre járnak, vagy éppen műtéti beavatkozásra válnak.
Az orvosok, bár mindent megtesznek, hogy a betegeknek humánus körülményeket teremtsenek, a kezelések sok esetben nem érik el a kívánt eredményt, és a betegek mégis belehalnak a betegségbe.
A gyógyszergyárak természetesen évről évre újabb és újabb marketing anyagokkal és kampányokkal mindent megtesznek, hogy fenntartsák a látszatot, hogy igenis a rák kizárólag az ő terápiás eljárásaikkal gyógyítható.
A szomorú igazság viszont az, hogy mivel a rák egy összetett betegség és több tényező játszik szerepet a kialakulásában, ezért sosem lesz egy csodabogyó, ami meggyógyítja majd az embereket. A rák gyógyítása kizárólag kombinált terápiás eljárással lehetséges, és ez mind a természetes, mind pedig a mesterséges eljárásokra igaz.

Még mindig a felszínt kapargatjuk...

Az orvosok azt mondják, hogy az emberek egyáltalán nem tehetnek arról, ha betegek lettek.
Nos, ez csak részben igaz, hiszen ennek a betegségnek a kialakulásához mind genetikai, mind pedig életmódbeli tényezők megléte szükséges, amelyek hatása összeadódik. Bár számos rákellenes hatóanyag van, amelyet természetes hatóanyagokból vonnak ki laboratóriumi körülmények között, mégsem született meg a várva várt ellenszer, amely ezeket a negatív hatásokat mindet egyszerre kiiktatná.

Mi okoz bizonyítottan rákot?

Tanulmányok eredményei alapján az elhízás és a dohányzás bizonyítottan hozzájárul a daganatos megbetegedések kialakulásához, viszont a többi tényező közreműködése csak feltételezés: ilyen pl. az E-számok és különböző tartósítószerek, alkohol rendszeres fogyasztása, mozgásszegény életmód vagy éppen a stressz, szorongás stb. A DNS-ben lévő mutációk nemcsak a genetikai anyagban, hanem a sejtekben is változásokat eredményeznek, és mivel génjeink molekuláris mintázata öröklődik, ezért ezek a hatások egy-egy generáció tagjait megbetegítve öröklődnek tovább és tovább. A rák tulajdonképpen egy evolúció, megjelenéséhez hosszú évekre, évtizedekre van szükség. A közhiedelemmel ellentétben a rákból való felépüléshez a pácienseknek nem kell ismernie a rák biológiai hátterét, ennek egyrészt semmi értelme, másrészt pedig teljesen felesleges azon rágódni hogy mi volt, hogy volt, miért lett ez nekem stb. A jövőre és a felépülésre tessék koncentrálni.
Megelőzés vagy kezelés?

A rák kialakulását meg lehet előzni: a sport és antioxidánsokban gazdag növényi anyagok fogyasztása, glutén és zsírszegény életmód hozzájárul a sejtek energia szintjének és oxigéntartalmának a növeléséhez.
A kezelések során a leginkább említésre érdemes terápia az immunológiai ráksejtterápia, amely során célzottan képesek kiszűrni a ráksejteket, majd immunológiai sejteket bejuttatva kiiktatni a már kóros sejteket. Sajnos ez a terápia mintegy 200ezer dollár napjainkban és nem is minden országban elérhető. Jó indulatú daganatokat érdemes műteni, viszont ez sem garancia arra, hogy évekkel később a betegség nem jelenik meg egy másik formában.
A kemoterápia viszont elpusztítja az egészséges sejteket és gátolja az immunrendszer működését, ezért csak kemoterápiával kínlódva az emberi életet maximum meghosszabbítani lehet, de megmenteni biztosan nem.
Aki rákos, annak érdemes a lehető legtöbb dolgot kipróbálnia, amiről a már megjelent online könyvemben is írtam, hiszen egy kombinált betegségből sosem lehetett egy teljesen egyszerű módon, rövid idő alatt meggyógyulni.
Aki beteg, annak szigorú lépéseket betartva igenis tennie kell azért hogy meggyógyuljon és SOHA, DE SOHA NEM SZABAD FELADNI! És nem nem, a keresztény hittel ellentétben nem elég csak Isten segítségét kérni, mert ha te nem teszel a saját gyógyulásodért, más sem fog neked tudni segíteni.

Egyetem vagy munka? Érdemes tovább tanulni egyáltalán?


Szinte minden középiskolát elkezdő fiatal gondol a további pályaválasztás lehetőségeire. Sokszor azonban a "Hogyan tovább" kérdésében inkább a megfelelési kényszer és a szülői nyomás dönt. Mit tehet ma egy fiatal, akinek az álmai, céljai egészen más irányba tartanak, mint amit a környezete elvár tőle?
A diákok többsége már a középiskola 1. évének megkezdése után gondolkozik azon, hogy melyik egyetemre jelentkezzen, vagy hogy melyik szakon folytassa tanulmányait középiskola után. Kevés ember, általában a rosszabb tanulók fejében fordul csak meg, hogy talán nem kellene egyetemre menni, eddig is utáltam tanulni, munkát pedig majd csak találok valahogy.


A jelenlegi helyzet szerint sajnos az a sztereotípia van előnyben, hogy akinek nincsen legalább egy diplomája, annak esélye sincs a munkaerőpiacon.
Pedig ez egyáltalán nem igaz, hiszen a megszerzett diplomák többsége a valóságban semmit sem ér. Amit az iskolákban, egyetemeken oktatnak, az az embereket soha sem tanítja meg igazán semmire, inkább csak megértet egyes dolgokat. Tanítani igazán az Élet fog.
Amennyiben valaki nem egy hivatáshoz illő szakmát (pl. jogász, orvos) választ, többnyire nincs értelme a felsőoktatás keretein belül tengődni. Hogy miért? Mondjuk azért az elpazarolt jó néhány évért, amit csak azért csinálunk, hogy beilleszkedjünk a rendszer munkakultúrájába.
Ezzel a választással már sok ember esetében lecsökken az esélye annak, hogy valaha is vállalkozást indít, megvalósítja Önmagát és egy teljes, kiegyensúlyozott, kötöttségek nélküli életet éljen.
Valóban képzettnek kell lenni, de az Élet vajon melyik területén? Biztos, hogy értelme van annak a 40 professzor 2000 oldalas oktatási anyagát, könyvét megtanulni vagy 20 vizsgára?

Vajon többet tesz ez a világ értékrendjéhez? És hozzád? Többnek fogod érezni magadat azért, mert matekból épp 3-as helyett 5-öst viszel haza? Amennyiben igen, az csak a megfelelési kényszer helyzet miatt van, amit beléd neveltek.


Mi a helyzet a rossz tanulókkal?
Sajnos kevés olyan fiatal van, aki azért nem tanul, mert máshoz van érzéke, tehetsége és valójában ebben szeretne kiteljesedni. Sokszor a rossz jegyek mögött a lustaság, a rossz családi háttér, vagy érdektelenség áll a szabad akarat helyett.
Ez a felfogás a való életben legalább annyira elbukik, mint a "túl tanulom magam 3 egyetemen" típusú gondolkodásmód. Statisztikai adatok, és sikeres emberek számolnak be arról, hogy a sikeres, anyagilag független élethez kizárólag hitre és önmegvalósításra van szükség, amit egy diplomával csak kevés eséllyel lehet megszerezni. Hiába könyvelő valaki, ért a számokhoz, a pénzügyhöz, ha nem ismeri a tőzsdét, vagy a banki és egyéb gazdasági rendszereket, sosem fog tudni saját maga profitálni belőle.
Tehát még a rossz, bukott tanulóknak is van esélyük, hiszen a gazdagságnak sok előfeltétele van, de a diploma biztosan nem az.
Az oktatási és munkáltatói rendszer gúzsba köti az embereket, elveszi a szabadságukat, az egészségüket, az idejüket. A középiskolás tananyagoknak egyáltalán értelme sincs, rengeteg időt lehetne megspórolni ennek elhagyásával. A világ legsikeresebb milliomosai, milliárdosai mind tisztában vannak azzal, hogy ez a bábrendszer csak azért van felállítva, hogy céltalan embereket gyártson a társadalom, akiknek nincsenek céljaik, így másoknak kell dolgozniuk. Ugyanez a helyzet a nyugdíj rendszerrel, mert aki az Életben a saját céljait valósította meg, az sosem lesz olyan kiszolgáltatott helyzetben, hogy idős korában nyugdíjra számítson, amit már fiatal évei alatt megteremthetett volna.

Hogyan lehet valaki sikeres?: felelősségteljes döntést hoz, megy az álmai után, kitűz célokat és türelmes. És a legfőbb dolog, hogy nem megy nagy tömegek után, nem próbál beilleszkedni a rendszerbe, egyedül próbál alkotni és saját magára támaszkodik.

Az egészséges életmód a siker titka

Nagyon sok ember szeretne választ kapni arra a kérdésre, hogy vajon hogyan lehet elérni a boldog, anyagilag és időben teljesen független életet.
Nos, az egészséges életmód szabályainak a betartása igencsak hozzá fog segíteni egy jobb minőségű, boldogabb élet kialakításához, akár anyagilag is. Ne feledd, minden kezdet nehéz, de az eredmény is szinte minden esetben sorsdöntő.

Pár tipp az egészséges életmódhoz

-rengeteg zöldség, gyümölcs: fontos, hogy naponta töltsd fel a szervezetet friss gyümölcsökkel, vitaminokkal és energiával. Itt meg is ragadnám az alkalmat, hogy eláruljam, a sikeres emberek többsége vegetáriánus étrendet alkalmaz -jó, ha rendszeresen sportolsz: javul a vérkeringésed, gyorsabb lesz az anyagcseréd, mentálisan és fizikálisan is fitt leszel, ezáltal sokkal motiváltabb leszel új ötletek kidolgozására és a problémák megoldására

-a rendszeres meditáció sem ostobaság: fontos, hogy megismerjük önmagunkat és csökkentsük a napjainkban fennálló stresszt
-a zöld tea: a zöld tea fogyasztására már korábban is felhívtam a figyelmet. Antioxidáns forrás, öregedést gátló, enyhén nyugtató, mentálisan is jó közérzetet biztosít
-önfejlesztési programokban való részvétel: ezáltal a személyiségedet tudod fejleszteni, hogy egy nagyobb önbecsüléssel és önbizalommal rendelkező személy váljék belőled, aki igenis harcol a céljaiért, saját magáért, és másokért is. Azokért, akiket szeret.
-reggeli rutin kialakítása: amennyiben nincs reggeli rutinod, csak a későn felkelés és az állandó rohanás, akkor már az egész napod úgymond kudarcra van ítélve. Nagyon fontos, hogy legyen egy reggeli menetrendünk, a sikeres és gazdag emberek szinte mindegyike gyakorolja az önfejlesztést és a reggeli rutint. Pár jó szokás: összerakod az ágyad (ez kb 2 perc), iszol egy jó csésze forró teát, és mosolyogsz, majd meditálsz egy kicsit, 5 perc erejéig átgondolod a napod és eszel egy jó egészséges reggelit. Citrusfélék (pl narancs, pomelo, citrom) fogyasztása nagyon is frissítő, jót tud tenni a reggeli ébredésnek.

-az alvás: a héten legalább két napot érdemes kiválasztani, amikor 1-2 órával tovább tudsz aludni, esélyt biztosítva így a szervezetednek a teljes regenerálásra

Őszintén az MLM-ről

Az MLM az egyik olyan pénzkereseti lehetőség, amellyel kapcsolatban rengeteg embernek kétségei támadnak. Az interneten rengeteg sztorit, véleményt olvasni azokról az emberekről, akiket rászedtek, becsaptak, emiatt elbukták a pénzüket, stb.

Csak a piramis tetején lévő emberek gazdagok

Sajnos az MLM-et, mint stratégiát rengeteg piramis cég használta már csalásra, átverésre és az emberek lehúzására, így annyira nem is csoda, hogy sok ember menekül az MLM szó hallatán.
A piramis cégeket azonban meg lehet különböztetni a már jól működő, tisztességes MLM cégektől:

Piramisnak tekinthető egy cég a következő alapján:
-nem rendelkeznek legalább egy, konkrét termékkel

-a regisztrációs díj nagyon magas, sokszor több 100ezer forint

-az emberek toborzásáért fizetnek, így csak a legfelső szinten lévő emberek kapnak pénzt

-nincs konkrét, letisztázott marketing tervük

-a cégnek semmilyen forgalommal rendelkező, követhető múltja nincs

Ezek közül a termékre érdemes figyelni, ha egy cég nem rendelkezik termékkel, szinte biztos, hogy piramis.
Akik egy normális, tisztességes MLM cégben sikeresek, azok tudják, hogy emberek toborzása helyett inkább egy fogyasztói hálózatot kell kiépíteni-ez pedig egy jól bevált, minőségi termék nélkül lehetetlen. Semmi értelme annak, hogy valaki olyan embereket toboroz, akik semmilyen terméket nem vásároltak sohasem, és nem is dolgoznak a hálózatban. Ezért egy korrekt cég sem fizet, mert ez nem munka.


Belépjek vagy inkább ne?

Ez attól függ, hogy mit szeretnél, és mennyire vagy hajlandó megfizetni az árát. Az MLM-ből, és a DXN-ből is meglehet élni, sőt gazdagodni is, igen. De ehhez kitartó munkára van szükség hosszútávon, aminek az ára pedig a szabadidőd lesz. Amennyiben szeretnél sikeres lenni, és ezért hajlandó vagy tanulni, fejlődni, olvasni és dolgozni, akkor mindenképpen a belépés mellett tedd le a voksodat.

Nem MLM, hanem network marketing

Az MLM-nek a legújabb, legmodernebb formája a network marketing, ami a termékek interneten történő forgalmazását jelenti. A network marketingben az lesz a legsikeresebb, aki ismeri az internetes marketing technikákat és kellően alkalmazza is.

A közhiedelemmel ellentétben az MLM ugyanis nem a házalásról, hideghívásokról és az " eladom a termékeket családomnak barátaimnak" folyamatról szól. Aki ezzel a folyamattal kezdi, hamar fel is adja, hiszen nem fog menni az üzlete.