Rólam

Az én történetem

2018-ban csatlakoztam a DXN-hez, amely egy TOP30-ban lévő piacvezető cég és főleg ganoderma alapú kávé, táplálékkiegészítők, italok és újabban már kozmetikai szerek gyártására is fókuszál. Mindigis szerettem volna egy nagy online hálózatot kiépíteni, egy csapatot vezetni és embereket motiválni,valamint kényelmesen otthonról dolgozni. Végzettségemből kifolyólag személyes küldetésemnek érzem, hogy motiváljak embereket egy egészségesebb életforma kialakítására, valamint egészséges termékek fogyasztására és ajánlására. Ezt a lehetőséget én a DXN cég által forgalmazott ganoderma alapú termékekben találtam meg.

Tarjányi Szilvia vagyok, 27 éves hálózatépítő.A DXN hálózatomat én online, többnyire blogjaim és weboldalaim segítségével építem.
Miért választottam Az MLM üzletépítési lehetőséget?
-Nos azért, mert én láttam ebben egy üzleti lehetőséget és kreativitást, minek én szabhatom meg a határait. Emellett imádok blogolni, weboldalt szerkeszteni, és úgy érzem, hálózatépítőként megtaláltam saját magam. Úgy érzem, végre találtam valamit, ami tényleg nekem való, amiben ki tudok teljesedni és nagyon szeretem csinálni.
Miért választottam a DXN céget?
-A DXN egy stabil MLM cég, amely már évtizedek óta jelen van a marketing a maláj és európai piacon. Számomra mindig is fontos volt, hogy egy olyan cégben legyek hálózatépítő, amely nagy hangsúlyt helyez az emberek egészségének a megőrzésére. Én hiszek a ganodermás termékekben, jótékony hatásait személyesen is tapasztaltam. Jelenleg is keresek üzletépítőket a csapatomba, olyanokat, akik motiváltak és szeretnének hozzájárulni egy egészségesebb közösség kialakításáért.
Amennyiben szereted a kávét, érdekel a hálózatépítés, és szeretnél szert tenni extra jövedelemre, vagy később az állásodat kiváltani, vedd fel velem a kapcsolatot, és dolgozzunk együtt.

Nem a kávé miatt kezdtem el...

Bár a DXN céget a ganoderma alapú kávéiról ismerik a legjobban, nekem mégsem ezek a termékek lettek a kedvenceim. Persze, van közöttük csokis, capucchino, ginzeng és maca ízű. Valóban finom, de én sosem voltam kávé függő, a teát szerettem mindig is.

A termékek között széles választékban vannak nemes ázsiai gyümölcsökből készült üdítők, étrend kiegészítők, és kozmetikai termékek is. 

Szilvi és a Ganoderma kapcsolata

Az ok, amiért elkezdtem, az volt, hogy ki akartam lépni a munkahelyemről, már nem akartam másnak dolgozni. A cég hátterét tanulmányozva és a termékek fogyasztásából adódó tapasztalataimból is jó üzleti lehetőségnek tűnt. A másik fő célom, és a legfontosabb, az egészségem megtartása és fejlesztése volt (erről a blog során majd még később írok). Úgy érzem, végre találtam valamit, amit szeretek csinálni, és másoknak is segíthetek vele.

"Minden, amire szükséged van az életben az a Szerelem, Egészség és Gazdagság. És persze a ganodermára."